INSTRUCTEURSCURSUS – 5 DAGEN

BRAND NIEUWE STIJL

Ontwikkelingen binnen de brandweer dwingen ons steeds meer na te denken over het vergroten van kennis en het blijvend leren.

In de afgelopen jaren mochten wij, in samenwerking met de brandweeracademie, vele mensen opleiden tot CFBT instructeur level 1 en 2. Nu is er een nieuwe loot aan de stam van instructeursopleidingen die vooruitloopt op de ontwikkelingen.

Naast de theorie komt in de CFBT level 1 en 2 opleidingen alleen de attackcell aanbod. 

In deze nieuwe instructeursopleiding gaat het veel breder. Naast de theorie, brandynamica en brand fysica wordt er in de praktijk vooral gekeken naar technieken en tactieken die in de strategie van de hernieuwde kijk passen. De vele aspecten binnen brandbestrijding komen in deze 5 daagse opleiding aan bod. Communicatie volgens CAN report, de warmtebeeldcamera, verkenning vanuit kwadrantenmodel en inzettechnieken,  waarbij de week wordt afgesloten met een casestudy en praktijkopdracht. 

BRAND NIEUWE STIJL

MEER OVER DEZE INSTRUCTEURSCURSUS

Voor wie is deze instructeurscursus?

Iedere instructeur die opleidingen en trainingen geeft binnen de brandweer wordt uitgenodigd deze cursus te volgen. Of je nu binnen je post, aan een leergang of op een oefencentrum lesgeeft,  deze cursus heeft een echte meerwaarde. Waar gestreefd wordt naar eenheid van instructie draagt deze cursus bij aan kennisverhoging, eenheid van instructie en actueel te zijn in de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. 

Wat kan ik er mee?

Als je lesgeeft vanuit welke rol dan ook, dan is deze cursus een basis waarmee je stevig in je schoenen staat. De diverse onderwijs methodes en de kennis wat aangeboden wordt, stellen je als instructeur in staat ruim boven de stof te staan.

Informatie over deze week

Deze opleidingsweek van 5 dagen vraagt veel van de deelnemer. Naast een leergierige houding wordt er ook fysiek e.e.a gevraagd.

Een compleet informatiepakket wordt op aanvraag toegezonden.

De groepsgrootte is maximaal 16 deelnemers waarbij de theorie gezamenlijk gegeven wordt en de groep in de praktijk lessen gesplitst wordt.

Kosten

Deelname aan de cursus is € 3490,- excl. BTW per persoon

Brand Nieuwe Stijl

Wilt u meer informatie over de instructeurscursus Brand Nieuwe Stijl? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com