MASTERCLASS – 2 DAGEN

BRAND PRAKTIJK

De ontwikkelingen op dit vakgebied gaan razendsnel. Het jongste product, de basisprincipes brandbestrijding, zal een rode draad zijn op deze dagen. In een theoretische uiteenzetting waarin begrippen en toepassing in de praktijk kennis gemaakt wordt met de nieuwste ontwikkelingen, zal de praktijk de handelingsvaardigheden in verkennen, communiceren, toepassen van handelingsvaardigheden en vergroten van kennis en uitvoeren van techniek, u door diverse scenario’ leiden. In 2 dagen worden de moderne brand en brandbestrijding u eigen gemaakt en is het toepasbaar voor de dagelijkse praktijk.

Deze opleiding is ook aangevuld met voortbewegen en het “van buiten naar binnen” denken.

BRAND PRAKTIJK

OVER DEZE MASTERCLASS

Voor wie is deze masterclass?

Deze 2 daagse is voor iedere repressieve medewerker van de brandweer toegankelijk (niveau Manschap) die zijn/ haar kennis op dit vakgebied wilt vergroten. Ook is deze cursus uitermate geschikt voor mensen die na een periode van afwezigheid op het vakgebied moeten worden bijgeschoold en weer ervaring moeten opdoen. Het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk.

Wat kan ik er mee?

2 dagen ondergedompeld worden in de wereld van rook en vuur in allemaal verschillende omstandigheden. Zo leer je bijvoorbeeld meer over de brandregimes en hoe je deze vertaald vanuit de verkenning bij een inzet. De praktijklessen leer je toepassen vanuit de basisprincipes brandbestrijding (voorheen genaamd de hernieuwde kijk). 2 dagen waarbij de theorie tijdens de praktijk gegeven wordt. Een whiteboard naast de vuurhaard en door middel van onderwijsleergesprekken de belangrijkste kennispunten ophalen. Per dag zijn er minimaal 5 verschillende oefeningen, waarin je je helemaal kunt uitleven. Na deze 2 daagse bent u weer helemaal bij in de ontwikkelingen op ons vakgebied. Met name in de technische vaardigheden, handelingsperspectief in samenhang met de basisprincipes brandbestrijding.

Informatie over deze dagen

Leerrendement wordt gehaald uit samenwerken, ervaren en beleven. Groepen die praktijklessen volgen zijn daarom ook niet groter dan 8 personen. Deze dagen worden ingepland, binnen 2 maanden, wanneer er een groep van 8 personen ingeschreven is. 

Kosten

Deelname aan deze 2 daagse kost € 1390,- pp excl. BTW (incl. overnachting,  2 x lunch, 1x ontbijt en diner)

Brand Praktijk

Wilt u meer informatie over de masterclass Brand Praktijk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com