MASTERCLASS – 2 DAGEN

BRAND BESTRIJDING

De ontwikkelingen op dit vakgebied gaan razendsnel. Het jongste product, de hernieuwde kijk, zal een rode draad zijn op deze dagen. In een theoretische uiteenzetting waarin begrippen en toepassing in de praktijk kennis gemaakt wordt met de jongste ontwikkelingen zal de praktijk de handelingsvaardigheden in verkennen, communiceren, toepassen van handelingsvaardigheden en vergroten van kennis en uitvoeren van techniek u door diverse scenario’ leiden. In 2 dagen worden de moderne brand en brandbestrijding u eigen gemaakt en is het toepasbaar voor de dagelijkse praktijk.

BRANDBESTRIJDING

OVER DEZE MASTERCLASS

Voor wie is deze masterclass?

Deze 2 daagse is voor elke brandweermedewerker die zijn/ haar kennis op dit vakgebied wilt vergroten. Ook is deze 2 daagse uitermate geschikt voor mensen die na een periode van afwezigheid op het vakgebied moeten worden bijgeschoold en weer ervaring moeten opdoen.

Wat kan ik er mee?

Na deze 2 daagse bent u weer helemaal bij in de ontwikkelingen op ons vakgebied. Met name in de technische vaardigheden, handelingsperspectief in samenhang met de hernieuwde kijk op brandbestrijding.

Informatie over deze dagen:

Leerrendement wordt gehaald uit samenwerken, ervaren en beleven. Groepen die praktijklessen volgen zijn daarom ook niet groter dan 8 personen. Deze dagen worden ingepland, binnen 2 maanden, wanneer er een groep van 8 personen ingeschreven is. 

Kosten

Deelname aan deze 2 daagse kost € 1590,- pp excl. BTW (incl. overnachting,  2 x lunch, 1x ontbijt en diner)

Brandbestrijding

Wilt u meer informatie over de masterclass Brandbestrijding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com