MASTERCLASS – 1 DAG

AFLEGSYSTEEM MET BUNDELS

Vanuit de wetenschappelijke onderbouwing van brand en brandbestrijding is vast komen te staan dat meer water / slagkracht nodig is in de moderne brandbestrijding. Hiervoor is een effectief aflegsysteem ontwikkeld welke in vele landen in gebruik is. Elke regio in NL is zoekende naar de juiste materialen en middelen om het aflegsysteem zo effectief mogelijk in te zetten. Naast de materialen zijn er inmiddels ook veel ervaringen en komt er lesmateriaal beschikbaar. Het delen van kennis en informatie vergroot de mogelijkheden om onderbouwd en zoveel als mogelijk eenduidigheid het aflegsysteem te ontwikkelen naar Nederlandse maatstaven. 

In deze masterclass gaan we vooral in op “vorderen” zoals in de nieuwe manschap opleiding is beschreven.

Deze masterclass is voor elke brandweermedewerker te volgen om snel uw regio op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen van deze methode van brand bestrijden.

AFLEGSYSTEEM MET BUNDELS

OVER DEZE MASTERCLASS

Voor wie is deze masterclass?

Elke brandweer functionaris die achtergronden, onderbouwing en kennis zoekt van deze materie.

Wat kan ik er mee?

Met de opgedane kennis en de meegekregen informatie kunt u succesvol bruikbare informatie in de implementatie toepassen omtrent het aflegsysteem. Praktische toepassing en theoretische uitleg geven een helder beeld in het toepassingsbereik van het aflegsysteem in relatie met de basisprincipes voor brandbestrijding. De handelingsvaardigheid van het systeem in de diverse praktijk scenario’s geven inzicht en kennis die nodig is in de overdacht binnen de regio.

Deze dag bestaat uit een theoretische uiteenzetting van het systeem en een 3 tal realistische scenario’s waarin verschillen tussen hoge- en lage druk zichtbaar worden en waar tips en trucs over het aflegsysteem gedeeld worden. Tevens komen er veel verschillende materialen en ervaringen aan bod om zo breed mogelijk geïnformeerd te worden.

Informatie over deze dag

Een effectieve masterclass bestaat uit maximaal 8 personen. Dit kan uit 1 regio zijn. Toch streeft CFBT-NL ernaar om klassen zoveel mogelijk te mixen om het netwerk en discussie te vergroten.

De dag wordt binnen 2 maanden georganiseerd, op het moment dat er 8 personen aangemeld zijn.

Kosten

De kosten voor deze dag zijn €590,- pp (excl. BTW en incl. lunch)

Deze zomer kunnen we nog enkele Masterclass inplannen op o.a. Training Base Weeze Duitsland. Schrijf je nu in! 

O- Bundel Aflegsysteem

Wilt u meer informatie over de masterclass O- Bundel Aflegsysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com