OEFENLEIDER CURSUS – 2 DAGEN

BRAND

Deze 2 daagse staat in het teken van verhogen van kennis aangaande de brandregimes en de fenomenen daarin. Het kennen en herkennen van diverse situaties waarbij handelingsperspectief en het technisch uitvoeren van handelingen geplaatst dienen te  worden binnen de ontwikkelingen rondom de “Basisprincipes voor brandbestrijding”

Naast een aantal vaste uitvoeringen van oefeningen krijgen de deelnemers ook de kans om zelf een oefenscenario op te zetten waarbij getoetst wordt of de verkregen stof begrepen is.

In de 2 daagse zal aan de hand van, practica en praktijksimulaties het brandbeeld bekeken en benoemd worden. De docenten van CFBT-nl zullen vooral de deelnemers aan de hand meenemen door vragenderwijs de aanwezige kennis in de juiste volgorde zetten en waar de behoefte ligt opplussen. 

Lerend beleven houdt in dat er tijdens elke praktijk simulatie de brand in beeld gebracht wordt waarbij er whiteboards als hulpmiddel gebruikt worden om verdiepende kennis uit te leggen. De burns worden verdeelt aan de hand van de leercurve in de groep. 

Samen met de cursisten worden de doelen bepaalt en kan de volgorde variëren.

2 daagse

OEFENLEIDER CURSUS BRAND

Voor wie is deze cursus oefenleider brand?

Deze cursus is voor elke oefenleider die zich wil verdiepen en verbreden in het vak. 

Wat kan ik ermee?

Elke oefening die op de post gehouden wordt moet een leerdoel naar de praktijk hebben. In deze cursus worden deze leerdoelen behandeld en vooral hoe je deze leerdoelen kunt halen met onderbouwde kennis voor het opzetten van je oefeningen en daarmee ook het geven van de juiste feedback in vorm en inhoud.

Informatie over deze dagen

Deze 2 daagse cursus in incl overnachting, ontbijt lunches en diner. 

Zodra er een inschrijving is van minimaal 8 personen wordt deze cursus binnen 2 maanden ingepland.

Brand

Wilt u meer informatie over de oefenleider cursus Brand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com