MASTERCLASS – 3 DAGEN

REPRESSIEVE VENTILATIE

Al jaren is represieve ventilatie onderdeel van het brandweeroptreden. In de basisprincipes (hernieuwde kijk) brandbestrijding is (anti-) ventilatie één van de speerpunten geworden in het brandweer optreden. Hierdoor lijkt het alsof de toepassing van ventileren is weggeraakt. Niets is minder waar. Juist (anti-) ventilatie in samenwerking met repressieve ventilatie vergroot de uitkomst van een succesvolle inzet. Inzet tactieken en de achtergronden zijn deze dagen de bestanddelen om effectief ventilatoren toe te passen in de praktijk.

Internationale kennis wordt in deze cursus ook gebracht door internationale docenten zoals John Chubb, districtscommandant van Dublin Fire Department. Zijn onderzoeken en succesvolle ervaringen zijn verwerkt op dit onderdeel.

In deze cursus wordt het gebruik van de warmtebeeld camera, communicatie en het maken van een inzetplan meegenomen.

REPRESSIEVE VENTILATIE

OVER DEZE MASTERCLASS

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is voor iedere brandweerfunctionaris die zich wil verdiepen in het het toepassingsbereik van anti-ventilatie en repressief ventileren in tactiek en techniek. Ook instructeurs die hun kennis willen vergroten over deze materie om deze ook weer succesvol door te geven zijn in deze masterclass op de juiste plaats.

Wat kan ik er mee?
Het toepassen van anti- ventilatie in samenhang met de basisprincipes brandbestrijding in de realiteit. Met deze cursus komt een succesvolle repressie inzet met het toepassen van (anti-) ventilatie binnen handbereik.

Informatie over deze dagen
Samenwerken en samen leren onder begeleiding van ervaringsdeskundigen maakt oefenen als dit tot een belevenis. In groepen van maximaal 8 mensen wordt theorie met praktijk afgewisseld waarbij vraaggerichte inbreng direct uitgevoerd kan worden. Uw kennis toetsen en toepassen onder deskundig oog maakt deze dagen uniek.

Kosten

De kosten voor deze dagen bedragen €1950,- pp (excl. BTW, incl 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt en diner en 3 keer lunch)

Geplande Masterclass. Schrijf je nu in! 

30 november, 1 en 2 december.

Repressieve Ventilatie

Wilt u meer informatie over de masterclass Repressieve Ventilatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com