MASTERCLASS – 3 DAGEN

REPRESSIEVE VENTILATIE

Al jaren is represieve ventilatie onderdeel van het brandweeroptreden. In de hernieuwde kijk is anti ventilatie 1 van de speerpunten geworden in het brandweer optreden. Hierdoor lijkt het alsof de toepassing van ventileren is weggeraakt. Niets is minder waar. Juist anti ventilatie in samenwerking met repressieve ventilatie vergroot de uitkomst van een succesvolle inzet. Inzet tactieken en de achtergronden zijn deze dagen de bestanddelen om effectief ventilatoren toe te passen in de praktijk.

Internationale kennis wordt in deze cursus ook gebracht door internationale docenten.

John Chubb, districtscommandant van Dublin Fire Department zal in deze dagen optreden als hoofddocent. Dit vanwege zijn onderzoeken en succesvolle ervaringen op dit onderdeel. Derhalve wordt deze cursus ook in het Engels gegeven.

In deze cursus wordt ook het gebruik van de warmtebeeld camera, communicatie en het maken van een inzetplan meegenomen.

REPRESSIEVE VENTILATIE

OVER DEZE MASTERCLASS

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor iedere brandweerfunctionaris die zich wil verdiepen in het fenomeen ventilatie en het toepassingsbereik van (anti-) ventilatie. Ook instructeurs die hun kennis willen vergroten over deze materie om deze ook weer succesvol door te geven zijn in deze masterclass op de juiste plaats.

Wat kan ik er mee?

Het toepassen van (anti-) ventilatie in samenhang met de hernieuwde kijk op brandbestrijding in de realiteit. Met deze cursus komt een succesvolle repressie inzet met het toepassen van (anti-) ventilatie binnen handbereik.

Informatie over deze dagen:

Samenwerken en samen leren onder begeleiding van ervaringsdeskundigen maakt oefenen als dit tot een belevenis. In groepen van maximaal 8 mensen wordt theorie met praktijk afgewisseld waarbij vraaggerichte inbreng direct uitgevoerd kan worden. Uw kennis toetsen en toepassen onder deskundig oog maakt deze dagen uniek.

Kosten

De kosten voor deze dagen bedragen €3500,- (excl. BTW, incl 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt en diner en 3 keer lunch)

Repressieve Ventilatie

Wilt u meer informatie over de masterclass Repressieve Ventilatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Rozenstraat 62
3905 BP Veenendaal
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com