LEIDERSCHAP IS BELANGRIJK

Wij leiden specialisten op

CFBT-NL bestaat uit drie vaste werknemers; Siemco Baaij, Ilona Oolthuis en Hans Nieling. Alle drie met een groot brandweer hart en staan voor kwaliteit en vernieuwingen binnen de brandweer op het gebied van brand en alles wat er mee te maken heeft.

Siemco Baaij

Siemco Baaij

Managing Director / Senior Instructor

werkzaam als beroeps binnen de Veiligheidsregio Utrecht als bevelvoerder op kazerne Leidserijn Utrecht. Inmiddels al …jaar werkzaam binnen de brandweer, zijn sporen verdiend als instructeur brand en als auteur van 2 boeken, Technisch bekeken - Praktisch toegepast Brandverloop en Technisch bekeken - Praktisch toegepast Brandbestrijding en een derde boek zal na verluid dit jaar uitkomen. Hij heeft het CFBT programma op de Attack cell samen met Hans Nieling binnen Nederland geïntroduceerd, dit programma is inmiddels geadopteerd door de Brandweer academie in Arnhem.
Hij heeft verschillende trainingen in het buitenland gevolgd om zo zijn kennis te vergroten en dieper op de materie in te kunnen gaan. Hij is Instructeur Attack cell, T-Cell en Fire Attack Training Cell.

Hans Nieling

Hans Nieling

Managing Director / Senior Instructor

werkzaam als vrijwilliger bij de Veiligheidsregio Zuid Limburg en is daar ploeg chef op de post Sittard Stad, Inmiddels al 30 jaar werkzaam binnen de brandweer. Zijn andere baan is engineer op brandstofsystemen van vliegtuig motoren en airconditioning systemen van vliegtuigen. Hij is al zo’n 15 jaar zich aan’t verdiepen in brand en met name het bestrijden ervan. Ook hij is auteur van het boek Technisch bekeken - Praktisch toegepast Brandbestrijding, het hoofdstuk Straalpijp techniek komt van zijn hand. Hij heeft het CFBT programma op de Attack cell samen met Siemco Baaij binnen Nederland geïntroduceerd, dit programma is inmiddels geadopteerd door de Brandweer academie in Arnhem.
Hij heeft verschillende trainingen in het buitenland gevolgd om zo zijn kennis te vergroten en dieper op de materie in te kunnen gaan. Technical Panel member bij UL FSRI voor het project Fire attack interior and exterior suppression tactics. Hij is instructeur Attack cell, T-cell, Large Volume cell en de Fire Attack Training Cell

Ilona Oolthuis

Ilona Oolthuis

Managing Director / Instructor

Werkzaam als beroepsmedewerker binnen het team Kennis & Ontwikkeling van de Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland. Ze is sinds 2006 postcommandant van de post Lichtenvoorde en al 20 jaar repressief actief als bevelvoerder. Opgeleid als officier Operational Manager en officier Specialist Opleiden en Oefenen. Afgestudeerd in bedrijfskunde en reeds 20 jaar eigen ondernemer. Zij is algemeen instructeur en tevens CFBT instructeur op de Attack-Cell.

We staan u graag te woord

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com