INSTRUCTEURSOPLEIDING – 5 DAGEN

instructeur brand

In deze vernieuwde instructeursopleiding wordt ingezoomd op alle facetten rondom vakbekwaam zijn. Naast de theorie, brand- dynamica en – fysica wordt er in de praktijk gewerkt aan brandbestrijding- tactiek en – technieken die naadloos toepasbaar zijn in de basisprincipes voor brandbestrijding.
Naast kennis over brand en inzet tactieken/technieken is er ook aandacht voor communicatie volgens CAN report, de warmtebeeldcamera, verkenning vanuit kwadrantenmodel, voortbewegen  en (anti)ventilatie,  waarbij de week wordt afgesloten met een casestudy en praktijkopdracht. 

Ingezoomd wordt op de instructeur om een effectieve oefening te begeleiden en een goede débriefing te kunnen leiden.

Deze trainingsweek kent een aantal vaste aspecten en een aantal onderdelen worden, in samenwerking met de regionale wensen ingevuld.

Een instructeursopleiding op maat met de nieuwste inzichten en breed inzetbaar!

BRAND NIEUWE STIJL

MEER OVER DEZE INSTRUCTEURSOPLEIDING

Voor wie is deze instructeursopleiding?

Iedere instructeur die opleidingen en/of trainingen geeft binnen de brandweer wordt uitgenodigd deze opleiding te volgen. Of je nu binnen je post, aan een leergang of op een oefencentrum lesgeeft,  deze cursus is een echte meerwaarde. Waar gestreefd wordt naar eenheid van instructie draagt deze cursus bij aan kennisverhoging, bewustzijn van jou rol als instructeur en actueel te zijn in de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. 

Wat kan ik er mee?

Als je lesgeeft dan is deze opleiding een basis waarmee je stevig in je schoenen staat. De diverse onderwijs methodes en de kennis wat aangeboden wordt, stellen je als instructeur in staat ruim boven de stof te staan.

Informatie over deze week

Deze opleidingsweek van 5 dagen vraagt veel van de deelnemer. Naast een leergierige houding wordt er ook fysiek e.e.a gevraagd.

Een compleet informatiepakket wordt op aanvraag toegezonden.

De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.

Kosten

Deelname aan de cursus is € 3490,- excl. BTW per persoon

Instructeur Brand

Wilt u meer informatie over de instructeursopleiding Brand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com