Bijscholing Attackcell Instructeur

IN HET KORT

Jij hebt de instructeur Attackcell Level 1 en /of 2 bij CFBT-NL, NIPV of bij onze collega’s van CFBT-BE (10- daagse) gevolgd.

De oefeningen in de Attackcell zijn vernieuwd en geheel in lijn met de basisprincipes voor brandbestrijding en de offensieve binneninzet.

 


direct aanmelden

startmoment
Bij voldoende aanmeldingen

locatie
Leerplein CFBT-NL Maasvlakte en Training Base Weeze

duur
2 of 3 dagen

niveau
Minimaal operationeel als Manschap

inhoud


In de herpositionering van de Attackcell hebben wij de levels 1 & 2 laten vervallen. Deze opleiding is nu benoemd als Instructeur Attackcell.

Om daar in de bijscholing direct van te profiteren zijn 2 bijscholingen ontwikkeld, waarin je bijgeschoold wordt in de reeds aangeleerde burns en leer je ook, indien je level 1 hebt, de overige 3 burns erbij.

Je hebt level 1 gevolgd;

Tijdens deze 3- daagse bijscholing passeren alle oefeningen die je eerder geleerd hebt de revue. Ook ga je de andere 3 oefeningen aanleren, zodat je na deze bijscholing in staat bent om zelfstandig alle 6 de oefeningen uit te voeren.

Je hebt level 2 gevolgd;

Tijdens deze 2- daagse bijscholing (14 uur) passeren alle oefeningen die je eerder hebt geleerd de revue.

Als voorbereiding op de bijscholing krijg je het compleet vernieuwde handboek Attackcell, waarin alle oefeningen zijn beschreven.

 

 

Programma


GeĆÆnteresseerd in de opleiding Bijscholing Attackcell Instructeur?


Heb je nog vragen over de opleiding 'Bijscholing Attackcell Instructeur' of wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden zodat jij de opleiding kiest die bij jou past! Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!


info@cfbt-nl.com
 
+31 (0)85 1301 797

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.    ook interessant

    Bijscholing gewenst, je kunt ons bereiken via info@cfbt-nl.com!!


    Ā© 2024 CFBT-NL   privacyverklaring | algemene voorwaarden