Leren en Beleven 2

IN HET KORT

In navolging op Leren en Beleven is nu ook, op het leerplein, het volgende programma beschikbaar.

Rookverspreiding, tactische keuzes binnen 3 kwadranten en noodprocedures zijn de onderwerpen die centraal staan. Waar in het eerste programma de deelnemer individueel getraind wordt, krijgt de bevelvoerder nu een casus aangereikt en gaat met zijn team de klus klaren.

Het scenario wordt nabesproken, zoals ook een echte inzet nabesproken kan worden volgens de AAR methodiek.

De bevelvoerder wordt uitgedaagd in systeem 2 en de manschap in handelen en communicatie. Tijdens dit programma wordt de deelnemer fysiek en mentaal belast binnen de grenzen van het oefenen. Vanwege deze belasting zijn er maximaal 4 – 5 oefeningen per dag mogelijk.


direct aanmelden

startmoment
Nader te bepalen

locatie
Leerplein CFBT-NL Maasvlakte en Training Base Weeze

duur
1 dag

niveau
Minimaal operationeel als Manschap

inhoud


Binnen de brandbestrijding wordt soms een onnodig risico gelopen. In onze oefeningen worden die gevaren beleeft, waarvan helaas genoeg casuïstiek is, om tijdens operationeel optreden bewust te worden van die gevaren.

Rookverspreiding, redden van slachtoffers problemen, in trappenhuizen, een onbekende brand tijdens de binneninzet, verkeerd toepassen van natuurlijke of mechanische ventilatie zijn ingredi├źnten die Leren en Beleven 2 kenmerken.

Praktisch toepasbare oefeningen, waarbij de docent een coachende rol aan neemt. Op bevelvoerders niveau wordt gewerkt aan het systeem denken en de manschap wordt bewust van het technisch handelen binnen de gekozen tactiek.

 

 

Programma


Geïnteresseerd in de training Leren en Beleven 2?


Heb je nog vragen over de training 'Leren en Beleven 2' of wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden zodat jij de training kiest die bij jou past! Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!


info@cfbt-nl.com
 
+31 (0)85 1301 797

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.    ook interessant

    ┬ę 2024 CFBT-NL   privacyverklaring | algemene voorwaarden