Het gebruik van de motorkettingzaag in praktijk omstandigheden

Houtzagen onder Spanning

IN HET KORT

Tijdens stormdagen vallen bomen om, breken takken af en mag de brandweer het opruimen. Zeker in die gevallen waar de brandweer verdere schade kan beperken.

Brandweermensen zijn, over het algemeen, geen ervaren gebruikers van de motorkettingzaag. Daarom is training voor die bijzondere omstandigheden noodzakelijk.


direct aanmelden

startmoment
In overleg

locatie
Incompagny

duur
1 dag

niveau
Minimaal operationeel als Manschap

inhoud


Onze instructeurs, met ruime ervaring in deze specialistische tak van sport, trainen met een benadering naar de praktijk. Onze mobiele “hout onder spanning” opstelling levert een realistisch beeld op van de omstandigheden waar in de praktijk het werk ligt. Onder trainingsomstandigheden bomen die onder spanning staan en op de juiste wijze vellen.

Het zelf ervaren en beleven van het werken met de motorkettingzaag heeft een hoog lerend vermogen waar het gaat om het praktisch handelingsperspectief.

Programma


Het praktijk moment beslaat een oefenblok van ongeveer 2,5 uur waarbij 6-8 deelnemers bediend kunnen worden o.l.v 2 instructeurs.

Wij leveren hiervoor onze mobiele ” Hout Onder Spanning” aanhanger incl. hout.

Als brandweer werkt u met uw eigen materiaal.

GeĆÆnteresseerd in de training Houtzagen onder Spanning?


Heb je nog vragen over de training 'Houtzagen onder Spanning' of wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden zodat jij de training kiest die bij jou past! Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!


info@cfbt-nl.com
 
+31 (0)85 1301 797

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.    ook interessant

    Ā© 2024 CFBT-NL   privacyverklaring | algemene voorwaarden