Skillslab Escaperoom

IN HET KORT

Met het Skillslab heeft CFBT-NL zich gericht op spelenderwijs leren, in de vorm van een uitdagende Escaperoom.

Hiermee trainen we de skills van de professionals en bevorderen we de communicatie en samenwerking met elkaar middels de 5 basisprincipes brandbestrijding.

Verschillende brandweer organisaties gingen u voor;

  • Veiligheidsregio Brandweer Amsterdam-Amstelland
  • Veiligheidsregio Zuid-Limburg
  • Veiligheidsregio IJsselland (H-OVD)
  • Veiligheidsregio Fryslan


direct aanmelden

inhoud


Dit Skillslab, op basis van een Escaperoom, is gebouwd met de basisprincipes brandbestrijding als leerthema. Door gebruik te maken van deze basisprincipes is de oplossing binnen handbereik en wordt de deelnemer zich bewust van de eigen rol in de gehele inzet.

Ons Skillslab is zo ontwikkeld dat de speler zich na het oplossen slim voelt en trost is op zijn (team)prestatie. Dit zorgt voor ‘flow’, een staat van geluk die je tegenkomt als je hard aan het werk bent en moeilijke dingen doet. En juist deze flow maakt ons Skillslab het waardevol om in te zetten voor leerervaringen. Ontwikkeling vindt plaats zonder dat het aanvoelt als een verplichte scholing.

Wij bieden Escaperooms aan met verschillende verhaallijnen. Deze kunnen wij op maat voor u ontwikkelen.

Deze training is voor iedere repressieve medewerker van de brandweer toegankelijk (niveau manschap/bevelvoerder) die zijn/haar kennis op het gebied van de basisprincipes brandbestrijding verder dient aan te leren en of te vergoten.

Het aantal deelnemers per training is 6-8 personen. Per dagdeel (ochtend, middag, avond) kunnen er 3 sessies gedraaid worden in company bij u op een locatie in uw regio. Op Ć©Ć©n dag zou u maximaal 72 personen kunnen trainen op de locatie naar wens.

Meld je aan voor de mogelijkheden van een try-out, info@cfbt-nl.com

GeĆÆnteresseerd in Skillslab Escaperoom?


Heb je nog vragen over 'Skillslab Escaperoom' of wil je meer informatie? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!


info@cfbt-nl.com
 
+31 (0)85 1301 797

Laat hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.  ook interessant

  Ā© 2024 CFBT-NL   privacyverklaring | algemene voorwaarden