Over CFBT-NL

Vakbekwaam worden

Een carri├Ęre binnen de brandweer start met het volgen van de leergang Manschap A. In onze jarenlange ontwikkeling heeft CFBT-NL mee gewerkt aan de inhoud van de kerntaak brand. Daarom kent CFBT-NL als geen ander de inhoud is daarmee een stevige partner als het gaat om eenheid van instructie.

Onze uitdaging is om de brandweermens operationele kennis en handelingsvaardigheid mee te geven zonder ballast.

 

 

HET TEAM ACHTER CFBT-NL

CFBT-NL heeft een professioneel team van mensen aan het werk. Elke docent of instructeur neemt zijn/haar eigen persoonlijkheid mee. In combinatie met kennis durven wij deze gedreven mensen voor de groep te zetten om samen te leren. Onze mensen laten tijdens de lessen en trainingen zoveel mogelijk hun eigen kennis thuis. Door coachend met de deelnemers aan de slag te gaan weten zij als geen ander om de aanwezige kennis steviger, dieper, actueel  en toepasbaar in het hoofd te krijgen.

Ilona Oolthuis

Siemco Baaij

Hans Nieling

Ons team!

Paschalle Meekes

Patrick Wennekes

Vakbekwaam zijn

Vanuit oefeningen, bijscholingen en repressieve ervaring leert het individu vakbekwaam te zijn. CFBT-NL ontwikkeld daarvoor leerlijnen die bijdragen aan een blijvende vakbekwaamheid op het juiste of gewenste niveau. Onze trainingen kennen als ondergrond de leergangen (en de basisprincipes) waarbij voor instructeurs(bij)scholingen de juiste diepte wordt aangereikt en voor de deelnemende manschap en/of bevelvoerder de eigen mate van vakbekwaamheid wordt geprikkeld tot leren.

Hiervoor werken wij met ervaren docenten met een coachende leerhouding.

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!


 
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
KEEP THE FIRE BURNING IN YOUR MIND
 
CFBT-NL heeft een breed scala aan trainings- en opleidingsprogramma ontwikkeld, voor zowel bekwaam worden als bekwaam blijven op de onderstaande thema’s:

• Van Instructeur naar Coach
• Waarnemen en Feedback geven
• Leiderschap Training
• Human Factors
• Awareness Trainingen

Meer info? Chat ons, bel 085-1301797 of mail naar info@cfbt-nl.com. 
 
#leiderschap #humanfactors #trainingen #CFBT-NL #ontwikkelen

Goede idee├źn gaan vaak verloren, zullen wij samen eens kijken naar jou idee?


Contact

┬ę 2023 CFBT-NL   privacyverklaring | algemene voorwaarden