ESCAPEROOM – 1 DAG

SKILLSLAB BRANDWEER

Spelenderwijs leren is tegenwoordig niet meer weg te denken in blended learning.

Met het skillslab heeft CFBT zich gericht op spelenderwijs leren in de vorm van een uitdagende escaperoom. Hiermee trainen we de skills van de professionals en bevorderen we de communicatie en samenwerking met elkaar middels de 5 basisprincipes brandbestrijding.

SKILLSLAB BRANDWEER

OVER DEZE ESCAPEROOM

Voor wie is deze escaperoom?

Deze training is voor iedere repressieve medewerker van de brandweer toegankelijk (niveau Manschap/Bevelvoerder) die zijn/ haar kennis op het gebied van de basisprincipes brandbestrijding verder dient aan te leren en of te vergroten.

Wat kan ik er mee?

Ieder mens is intrinsiek gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht.

In ons SKILLSLAB dagen wij de deelnemer uit om in een brand gerelateerde situatie een inzet te doen volgens de 5 basisprincipes brandbestrijding. De oplossing is aanwezig. Je weet dat het kan. Je moet alleen nog even uitvinden ‘hoe’. Deze zekerheid (die je in het dagelijks leven niet hebt) motiveert mensen om aan de slag te gaan en door te zetten.

Ons SKILLSLAB zo ontwikkeld dat de speler zich na het oplossen slim voelt en trots is op zijn (team)prestatie. Dit zorgt voor ‘flow’een staat van geluk die je tegenkomt als je hard aan het werk bent en moeilijke dingen doet. En juist deze flow maakt ons SKILLSLAB (escape room) het waardevol om in te zetten voor leerervaringen. Ontwikkeling vindt plaats zonder dat het aanvoelt als een verplichte scholing.

Het is namelijk een hele actieve vorm van leren waarbij de nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd. Met spelenderwijs en actief leren wordt het toepassen van de basisprincipes beter begrepen en onthouden.

Informatie over deze dag

Deze awareness training is op het gebied van de vijf basisprincipes. Gedurende 30 minuten zullen de deelnemers een training krijgen met een instructeur en gamemaster om zo de vijf belangrijke basisprincipes te ervaren. Na 30 minuten zal de instructeur een 30 minuut durende nabespreking houden, waarin dieper op de basisprincipes in wordt gegaan.

Het aantal deelnemers per training is 8-10 personen. Per dagdeel (ochtend, middag, avond) kunnen er 3 sessies gedraaid worden in company bij u op een locatie in uw regio. Op één dag zou u maximaal 90 personen kunnen trainen op locatie naar wens.

Roadshow SKILLSLAB

Gepland op 7 en 8 oktober 2020. Schrijf je nu in! 

Maak kennis met onze mobiele escaperoom speciaal voor brandweerprofessionals. Op 7 en 8 oktober staan we op 4 plekken door Nederland. Te weten  7 oktober in Amsterdam (ochtend) en Deventer (middag). Op 8 oktober staan we in Veghel (ochtend) en Dordrecht (middag). I.v.m. Covid-19 zullen wij samen met u als geïnteresseerde Veiligheidsregio apart een tijdslot inplannen. Kom ontdekken en ervaren hoe u deze nieuwe manier van leren in kunt zetten binnen uw eigen organisatie.

Voor wie is deze roadshow bedoeld?

Deze roadshow is met name bedoeld voor functionarissen werkzaam binnen de afdelingen vakbekwaamheid. Jullie maken kennis met het SKILLSLAB “basisprincipes” en uiteraard met ons. We lichten dan meer ins en outs van CFBT-NL en het skillslab toe.

SKILLSLAB BRANDWEER ON TOUR OP 7 EN 8 OKTOBER

Wilt u de roadshow van ons SKILLSLAB bijwonen om te kijken of dit interessant is binnen uw  veiligheidsregio? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com