WIJ LEIDEN SPECIALISTEN OP

Onze Trainingen

Ons doel is dat binnen brandweer Nederland kennis en kunde met betrekking tot brandbestrijding naar een hoger niveau gebracht en dit op een zo veilige en efficiënt mogelijke manier.

CFBT instructeur worden?

Wij zijn onze pool CFBT instructeurs aan het uitbreiden. Doe je mee? Dan kun je op korte termijn al aan de slag.

Mail je interesse naar info@cfbt-nl.com

Ervarend leren

Fire Attack Training

Bij de Fire Attack Trainingen (FAT) leren wij brandweermensen op realistische wijze, diverse blustechnieken en -tactieken toe te passen in verschillende brandcondities. Daarnaast geven wij meer inzicht in brandregimes en G-RSTV in diverse omstandigheden.

Het volgende niveau

T-CELL TRAINING

De T-Cell geeft de manschappen de mogelijkheid om hun geleerde vaardigheden vanuit de Attack cell in de praktijk toe te passen. Straalpijptechniek en voortbewegen met slangenbundels in een gemeubileerde omgeving is hier een van de speerpunten.

De mens achter de functie

COACHING

Binnen de brandweer vindt er veel ontwikkeling plaats. Regionaliseringen met verstrekkende gevolgen, cultuuromslag en de ontwikkelingen van het brandweeronderwijs.

Going global

INTERNATIONAL COURSES

CFBT-NL organiseert internationale instructeurs trainingen, hierbij worden instructeurs bijgeschoold op het gebied van brand en alles wat daarmee te maken heeft. Zoals brand dynamica / fysica, straalpijp technieken, vordering technieken met LD, blustechniek en tactiek.

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com
www.cfbt-nl.com

CFBT-NL B.V.
Broekboomstraat 5
7131 DT Lichtenvoorde
The Netherlands

Bel of mail ons

+31 (0)85 1301797
info@cfbt-nl.com

Wij zijn onze pool CFBT instructeurs aan het uitbreiden. Doe je mee? Dan kun je op korte termijn al aan de slag. Mail je interesse naar info@cfbt-nl.com